İçeriğe geç

Hopipay Kart Nerelerde Geçerli

Hopi Pay nerede kullanılır?

Ayrıca Mastercard’ın kabul edildiği tüm alışveriş sitelerinde veya Boyner mağazalarının kasalarında Hopipay kartıyla QR okutularak ödeme yapılabilir. Hopipay kartı bu işlemler dışında kalan tüm işlemlere bloke edilir.

Hopi hangi mağazalarda kullanılır?

FRESH FLOWER.TATİLBUDUR.COM.TATİLVİLLAM.COM.TCHIBO.TEFAL.THE PUREST SOLUTIONS.TONGUÇ AKADEMITONGUÇ STORE.Daha fazla ürün…

Hopi puan hangi marketlerde geçerli?

Hopi, yalnızca Türkiye sınırları içerisinde yer alan Hopi üye markalarının fiziki işyerlerinde ve Türkiye sınırları içerisinde hizmet veren ve Türkiye merkezli e-ticaret sitelerinde kullanılabilir.

Hopi kart nasıl kullanılır?

Alışverişlerinizde Hopi QR kodunu kasada göstererek, online alışverişlerinizde ise aşağıdaki kodu girerek kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Hopi a101’de geçerli mi?

Hopi | Hopi her alışverişinizde daha fazla Paracik demektir. Şimdi .tr’den yapacağınız alışverişlerde %1 ek indirimle %55’e varan indirim fırsatını yakalayabilirsiniz…

Hopipay limit ne kadar?

Hopipay sanal kartına kredi kartı ile yüklenen tutar banka hesabına aktarılamaz ancak kredi kartına aktarılabilir. Kullanıcı hesabını Hopipay sanal kartı ile doğrulayana kadar aylık işlem limiti 2.

Hopi paracık Migrosta nasıl kullanılır?

Giriş yap/Kayıt ol. Migros artık Hopi’de! Artık Migros’taki her şey paraya dönüşüyor… Çünkü Migros Hopi’de! Hopi’yi indir, Migros’ta alışveriş yaparken kasiyere Hopi’ndeki 10 haneli kimlik numaranı söyle, paran ertesi gün Hopi’ne yüklensin.

Hopi CarrefourSA’da geçerli mi?

Hopi | Artık paranızı CarrefourSA’da harcayabilirsiniz!1 Temmuz 2024

Hopi harcamaya hazır limit nasıl kullanılır?

Online ödeme: Masterpass’e kayıtlı Hopi Ready to Spend Limit kartınızı seçin veya kart bilgilerinizi girin. Telefonunuza gönderilen şifreyi girin ve satın alma işleminizi tamamlayın.

CarrefourSA’da Hopi Paracık nasıl kullanılır?

Hopi’deki “Cüzdanım/Diğer Kartlarım” bölümünde Carrefoursa kartınızı eşleştirmeniz ve alışverişten sonra Carrefoursa kasalarında cep telefonu numaranızı vermeniz gerekir. CarrefourSA kartınız yoksa Hopi’den CarrefourSA kartı satın alabilirsiniz.

Hopi paracık nasıl harcanır?

Paracık Hopi’nin ödül puanıdır. Hopi’den alışveriş yaparak kazanılır ve üye iş yerlerinde harcanır. 1 Paracık 1 TL değerindedir. Örneğin; 100 TL’lik alışverişinizden kazandığınız 20 Paracik istediğiniz markada 20 TL’ye harcanabilir.

Hopi hangi petrolde geçerli?

Kampanya kapsamında günde en fazla üç (3) kez, günde toplam 150 litre ve ayda toplam 500 litre akaryakıt alımı yapılabilmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Paracikler sadece kampanyaya katılan BP istasyonlarında akaryakıt/LPG alımlarında kullanılabilir, diğer Hopi üye işyerlerinde kullanılamaz.

Hopipay kartı nedir?

Hopipay Dijital Kart ile Hopi’ye bağlı iş yerlerinde maliyet avantajı elde edersiniz. Hesap bilgilerinizi vermeden hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Hopi Pay kimin?

Türkiye’nin lider mağazacılık ve moda perakende grubu Boyner tarafından 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Hopi, Boyner Grup BNR Teknoloji A.Ş.’nin bir şirketidir. tarafından yönetilmektedir.

Hopipay kartsız taksit nasıl yapılır?

Boyner Grup’un Hopi uygulaması üzerinden hopipay’in kartsız taksit ödeme özelliği için Hopipay uygulaması üzerinden kimlik bilgilerimin yer aldığı fotoğrafı çektirdim, NFC ile bilgilerimi gönderdim, ayrıca selfie ile biyometrik bilgilerimi de gönderdim.

Hopipay ne demek?

Hopipay Dijital Kart, Hopi anlaşmalı noktalarında ödeme yaparken size avantajlar sunar. Hesap bilgilerinizi vermeden hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca kartınızı Masterpass’a ekleyebilir ve Masterpass’ın geçerli olduğu her yerde kullanabilirsiniz.

Hopi parası nasıl harcanır?

Paracık Hopi’nin ödül puanıdır. Hopi’den alışveriş yaparak kazanılır ve üye iş yerlerinde harcanır. 1 Paracık 1 TL değerindedir. Örneğin; 100 TL’lik alışverişinizden kazandığınız 20 Paracik istediğiniz markada 20 TL’ye harcanabilir.

Online alışverişte Hopi nasıl kullanılır?

HOPI: ALIŞVERİŞE UYGULAMA1Kampanya detaylarına gidin…2″Kazan” butonuna tıklayın.3Açılan web sitesi veya markanın uygulaması üzerinden satın alma işleminizi tamamlayın.4Ödemenizi Hopipaydi dijital kartınızla yapın.

Hopi hazır limit nasıl kullanılır?

Ana ekranda “Cüzdanım”a tıklayın ve “Harcamaya Hazır Limit” şifrenizi kullanarak ana sayfaya giriş yapın. Butona tıklayın. Açılan sayfada. … Kredinin ayrıntılarını görüntüleyin. Taksit’e tıklayın ve ödeme yönteminizi seçin. … kredi veya banka kartı seçeneği için. kayıtlı kartınızı kullanarak veya yeni bir kart ekleyerek. … Taksitiniz başarıyla tamamlandı. gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir